CUINA CATALANA AL COR DE BCN

Torna el bon temps, tornem a estrenem carta

comparteix

La carta d'estiu i les noves temptacions 

Arriba el bon temps i estrenem una nova proposta de carta: fresca, jove, dinàmica i molt d’estiu. Per gaudir-la en terrassa i fer de la cuina el partner perfecte de l’època més lleugera de l’any.

Plats i tapes per a totes les mides de gana. Temptacions petites i grans

Amanides, cremes fredes, carpaccio i un magnífic foie fet a casa amb melmelada de figa. Ampliem arrossos i mantenim pastes i tornem a apostar per carns de gran finesa que volem acompanyar d’excepcional factura, com una hamburguesa de vedella de Girona que fa suar les papil·les gustatives. I entre els peixos, un turbot amb mantenga noisette del tot rodó.

I mantenim els nostres clàssics: patates de La Deu, calamars frescos a la romana, pollastre amb cava a la catalana, risotto, tataki de tonyina, coulant de xocolata o tatin de poma.

És una carta que ens menjarem, fins i tot, sense gana.

Ens agrada cuinar. Per tots vosaltres.

Que vagi de gust!